5e editie Hapje&Tapje door Open Vld tijdens de Pinkstermarkt

IMG_5022Naar jaarlijkse gewoonte organiseerde ook Open Vld tijdens de Pinkstermarkt een Hapje & Tapje in de achtertuin van Volksvertegenwoordiger Luk Van Biesen. De dag begon goed onder een stralende zon en blauwe hemel, maar rond 10h30 sloeg het noodweer toe en vele mensen verlieten de markt. Maar na het onweer kwam de zon er terug door en zo ook het volk. Door de opklaring vonden ook vele mensen de weg terug naar de markt, alsook naar gezellig ingerichte tuin waar Open Vld oesters met cava aanbood of het heerlijke streekproduct pensen met appelmoes.

 

 “Voor de 5e keer wisten de mensen de weg naar onze tuin te vinden en begint het ook een traditie te worden. We hebben heel veel bekende gezichten mogen ontvangen, maar ook een aantal nieuwe mensen die voor de eerste keer langs kwamen, tot ons groot plezier” aldus Luk Van Biesen.