Open Vld Wezembeek-Oppem en Kraainem steken hand uit naar Franstalige zusterpartijen.

IMG_4389Afgelopen zondag klonken Open Vld Wezembeek-Oppem en Kraainem in GC De Kam, samen met de inwoners van beide gemeenten, op het nieuwe jaar!

Voorzitter Luc Schonkeren en Patrick Blyaert wouden namelijk de enthousiaste lokale mandatarissen en bestuursleden, met veel goesting voor 2018, eens in de schijnwerpers zetten. “Uiteindelijk zijn zij het eerste aanspreekpunt voor onze inwoners en vertegenwoordigen zij hun stem in het college of andere raden van bestuur!” aldus Luc Schonkeren, een trotse voorzitter.

“Open Vld is steeds de bruggenbouwer geweest in Wezembeek-Oppem en Kraainem, met als succes de eenheid onder de Vlamingen. Nu moet de communautaire strijdbijl begraven worden en steken wij de hand uit naar alle Franstalige zusterpartijen om samen met ons beter bestuur te krijgen in deze faciliteitengemeenten”stelde Volksvertegenwoordiger  Luk Van Biesen. De aanwezigheid van MR, ECOLO en CdH mandatarissen uit de beide gemeenten was alvast een geruststelling. Deze oproep werd alvast vastgelegd op de gevoelige plaat.