ENERGIETOUR VAN BART TOMMELEIN

Minister van Energie Bart Tommelein maakt zijn ronde langs de Open Vld-afdeling van Zemst. De minister wil met iedereen, zowel leden als niet-leden, in debat treden over het huidige energiebeleid en zijn plannen voor de toekomst toelichten. Bart Tommelein zal ook een antwoord geven op vragen die leven onder de mensen: wat bepaalt de prijs van mijn energiefactuur? Kan die omlaag? Hoe doe je dat, zonnedelen? Kan ik met een huisbatterij afkoppelen van het net? Wie zijn jaarrekening meebrengt, kan van energie-adviseurs tips krijgen om te besparen op zijn energiefactuur.

A4_ENERGIETOUR_ZEMST kopie

Wat?  Energietour Bart Tommelein

Wanneer?  Donderdag 27 april 2017 om 19u00

Waar?  d’Oude School Weerde (Damstraat 49, 1982 Weerde)

Klik hier voor de bijhorende Flash die werd uitgegeven naar aanleiding van deze Energietour