Maggie De Block in Zemst! 

Open Vld Zemst mocht niemand minder dan Minister Van Volksgezondheid en Sociale Zaken, Maggie De Block, ontvangen voor een uiteenzetting over de uitdagingen in de gezondheidszorg. Thema’s zoals “welke investeringen en besparingen zitten er nog aan te komen” , “wat met de gemeenten die nog niet deelnemen aan de wachtposten”, “zullen er binnen 20 jaar nog dokters genoeg zijn”  en “de plaats van gezondheidszorgen in het onderwijs ” kwamen zeker aan bod.

Veel van de aanwezigen hadden ook interessante vragen voor de Minister, waarop zij met veel plezier in debat ging. Het debat werd door onze eigen Volksvertegenwoordiger Luk Van Biesen gemodereerd.

Tot slot kreeg Minister De  Block ook nog een cadeaumand van de voorzitter van de Welzijns- en Gezondheidsraad van Zemst om haar te bedanken voor al de inspanningen die de Minister reeds leverde vooral voor o.a diabetespatiënten.