uiteenzetting “De uitdagingen in de Gezondheidszorg” door Maggie De Block

IMG_6352Op donderdag 19 oktober zal Maggie De Block tijdens haar uiteenzetting “De uitdagingen in de Gezondheidszorg”  thema’s aankaarten die ook u aanbelangen. Thema’s zoals “welke besparingen zitten er nog aan te komen” en “wat heeft de regering nog in petto bij de reorganisatie van de gezondheidszorg” zullen zeker aan bod komen.

Maar er is ook ruimte om uw vragen te stellen en in dialoog te gaan met Maggie De Block. Heeft u reeds vragen, dan mag u deze altijd via een e-mail bezorgen aan ons, dan komen deze zeker aanbod tijdens de uiteenzetting zelf.

IMG_6351

Hieronder alle praktische informatie:

  • Wanneer: donderdag 19 oktober 2017
  • Waar: d’ Oude School Weerde
  • Uur: 19u ontvangst – 19u30 gastspreker

Tot dan!