BV’s en toppolitici voetballen in Eppegem

Koen Geens, Philippe Muyters, Hans Bonte, Kristof Calvo en Luc Van Biesen spelen op 17 mei in hetzelfde voetbalteam ten voordele van het Centrum voor Inclusieve Kinderopvang Villa Clementina te Zemst.

Bron: Het Nieuwsblad

Na een eerste succesvolle editie van ‘Villa Brasil’ in oktober 2012 was er een massale vraag naar een tweede Braziliaans dansfeest. Villa Clementina heeft hierop ingespeeld en kondigde een ongezien voetbalspektakel aan op de terreinen van KFC Eppegem. Samen met een uniek en onvergetelijk ‘G-Coppa Brasil’ én Braziliaans dansfeest ‘Villa Brasil’ zal een nooit eerder geziene voetbalmatch plaatsvinden met de medewerking van gerenommeerde voetballers en artiesten in aanloop van het WK dat kortelings erna zal starten in Brazilië.

Op zaterdag 17 mei wordt sportief gestart om 13.00u met een G-voetbaltoernooi, d.w.z. een voetbaltoernooi voor personen met een beperking. Het toernooi staat onder de deskundige leiding van de G ploeg van KV Mechelen die het in de finale om 17.30u zal opnemen tegen een speciaal voor deze gelegenheid geselecteerde BV ploeg met Hans Bonte, Kristof Calvo, Piet den Boer, Koen Geens, Philippe Muyters, Ayanda Patosi, Bart Schols, Luc Van Biesen, Rob Vanoudenhoven, Xavier van Rox en Miguel Wiels. Zo zal een BV ploeg – VRT, VTM, politici van de big five én een vrouwelijke doelman – spelen ten voordele van het kinderdagverblijf. Tijdens het voetbaltoernooi zal het publiek op een zuiderse manier opgewarmd worden door aangepaste randanimatie om zich na het voetbalfeest volledig te kunnen uitleven op een Braziliaans muzikaal en culinair festijn.

Net zoals bij de vorige editie zal de flamboyante Cynthia Rodriguez met haar danseressen de passie laten oplaaien en bij de muziek van de multiculturele percussiegroep Batuqueria zal de dansvloer weer stomen. Meer info op www.villaclementina.be.