Telefoonnummer politiezone Kastze niet correct bij 1207

De politie van Zemst behoort tot de politiezone Kastze (Kampenhout, Steenokkerzeel en Zemst). Het hoofdkantoor van deze zone is gelegen te Steenokkerzeel. Wanneer u de politiezone Kastze belt, zou u in het politiekantoor van Steenokkerzeel terecht moeten komen.

Open Vld Zemst heeft echter gemerkt dat, indien een inwoner van Zemst belt naar 1207 om bij de politie uit te komen (zone Kastze) deze het nummer van de politie Kampenhout ontvangen i.p.v. de politie Steenokkerzeel (waar het hoofdkantoor gelegen is). Ook via de website van 1207 (www.1207.be) is het enkel maar mogelijk de gegevens van de politiezone Kastze te bekomen via de zoekterm ‘politie Kampenhout’. Tevens zijn dit ook niet de correcte gegevens, aangezien deze gegevens van de lokale politie te Kampenhout zijn. Via politie Zemst of Politie Steenokkerzeel bekomt men geen resultaten.

De website www.goudengids.be is ook niet volledig correct met bovenvermelde politiezone. Enkel indien de zoekterm ‘politie Kastze’ was, bekom je de correcte gegevens van het hoofdkantoor te steenokkerzeel. Indien de zoekterm ‘politiezone Kastze’ gebruikt wordt, bekomt u de contactgegevens van de lokale politie in Kampenhout.Open Vld Zemst heeft daarom besloten de politiezone Kastze te contacteren, welke niet op de hoogte waren van deze miscommunicatie. De politiezone Kastze heeft ons geïnformeerd dat ze dit probleem zo snel mogelijk zullen oplossen, aangezien in bepaalde gevallen elke minuut telt en dankte Open Vld voor deze melding.

Tenslotte geven wij u graag de contactgegevens nog eens mee:

· Zonaal onthaal Steenokkerzeel
Tervuursesteenweg 295, 1820 Steenokkerzeel
Tel: 02/759.78.72

· Lokaal onthaal kampenhout
Gemeentehuisstraat 16, 1910 Kampenhout
Tel: 016/31.48.40

· Lokaal onthaal Zemst
De Griet 1, 1980 Zemst
Tel: 015/62.71.62