Drie dagen, twee activiteiten Open Vld Zemst

Beste,

Het Pinksterweekend staat bijna voor de deur en ditmaal hoef je niet ver te gaan om iets leuks te doen! Dus als je nog geen plannen hebt, lees zeker verder!!

Zo nodigen Jong Vld Zemst en socio-culturele kring Librado  u van harte uit op zaterdag 13/05 vanaf 18h voor een gezellige kaartavond. Kom samen met vier vrienden kaarten en maak elke twee uur kans (per tafel) op een heerlijke braadkipgeschonken door Volksvertegenwoordiger Luk Van Biesen! Maak er samen met ons een avond vol ontspanning en kaartplezier van! Meer informatie vindt u terug in onderstaande uitnodiging. Voor Pinkstermaandag, scroll verder naar beneden.

kaartavond-jongvld-zemst-US kopie

 

 

 

 

 

Ook op Pinkstermaandag (16/05) zal Open Vld Zemst u lekker verwennen en zijn wij aanwezig in de tuin van Volksvertegenwoordiger Luk Van Biesen en zijn echtgenote om u een lekkere versnapering aan te bieden tijdens het rondwandelen op de Pinksterjaarmarkt.

Kom samen met vrienden genieten van een heerlijk glaasje cava met oesters of pensen met appelmoes! Ook onze barista zal terug aanwezig zijn om u te verwennen met overheerlijke koffies. Meer informatie vindt u terug in onderstaande uitnodiging.

Uitnodiging-web-2016 kopie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tot in het Pinksterweekend!!

Met vriendelijke groet,

Handtekening-Luk