ONZE JAARLIJKSE MOSSELDAGEN ZIJN ER WEER!!

mosseldagen-kraainem-2016-emailTraditiegetrouw organiseert Open Vld Kraainem/Wezembeek-Oppem, samen met de socio-culturele kring Librado en Volksvertegenwoordiger Luk Van Biesen het eerste weekend van oktober hun welbefaamde “Mossel-, oester en steakdagen”

Luk Van Biesen nodigt u uit om samen met uw vrienden, familie, buren, kennissen te komen genieten van overheerlijke mosselen of een goed gebakken steak!

Ook onze apero bar is terug van de partij met zeeverse oesters en een glaasje cava!

Kortom, zet de maand oktober goed in en laat u culinair verwennen door ons Open vld team van Wokra!! U bent van harte welkom in zaal Cammenland te Kraainem (Lijsterbessenbomenlaan 3, 1950 Kraainem) op:

  • Vrijdag 30 september van 17u00 tot 22u00
  • Zaterdag 1 oktober van 11u30 tot 15u00 en van 17u00 tot 22u00
  • Zondag 2 oktober van 11u30 tot 15u00

Tot dan!!