Jarige wielerclub wil jeugd meer laten koersen

dsc_00102016 was een belangrijk jaar voor de Koninklijke Wielervereniging Sprint Wezembeek-Oppem. Die vierde niet alleen haar zestigste verjaardag in het Gemeenschapscentrum De Kam, maar stelde ook een nieuw bestuur samen.

Bron: Het Nieuwsblad

Luk Van Biesen werd verkozen tot nieuwe voorzitter, Andre Vogels en François Van Laer delen de functie van ondervoorzitter, Thomas Geyns en Giel Devits werden respectievelijk verkozen tot secretaris en penningmeester. Bruno Eulaerts, Patrick Blyaert, Willy van de Perren, Freddy Vandonck, Eddy Van den Driesche en Luc Schonkeren vervolledigen het bestuur.

“Het is een eer om deze wielervereniging te mogen voorzitten”, zegt kersvers voorzitter Van Biesen. “Voor het jaar 2017 staan twee wedstrijden voor de Beker van België op het programma. Dat is niet niets. Maar we willen in de toekomst nog meer inzetten op wielerkoersen in Wezembeek-Oppem, Kraainem, Tervuren en Zaventem. We zullen ons daarbij vooral toespitsen op koersen voor de jeugd. Ons bestuur beschikt daarvoor over de nodige knowhow en we kunnen ook terugvallen op een sterk verleden.” (ddl)