2 wielerwedstrijden op 7 dagen tijd door KSC-Sprint

IMG_6487Op zondag 23 juli zal de grote prijs “Slagerij Rottiers” door de straten van Kraainem rijden. Een week later is Sterrebeek de gastgemeente voor de eerste “Hippodroom Classic” op zaterdag 30 juli.

Zondag 23 juli zal Kraainem omgetoverd worden tot een echte wielergemeente met de grote prijs “Slagerij Rottiers”. De trofee voor deze wielerkoers zal door Luk als voorzitter van KSC-Sprint geschonken worden. Het startschot wordt gegeven om 14u in het centrum van Kraainem. De dorst en honger kan wederom gestild worden bij Baar Mobiel.

Het weekend erop zal KSC-Sprint voor de eerste keer een wielerkoers organiseren in Sterrebeek, genaamd de “Hippodroom Classic”. Hier zal het startschot weerklinken om 14u30 op het Hippodroomplein. Tevens wordt het Hippodroomplein voor één dag helemaal omgetoverd tot een echt wielerdorp met een ruim aanbod aan randanimatie en ook Baar Mobiel zal aanwezig zijn voor de nodige verfrissing.

Samengevat mag u, als wielerliefhebber, niet ontbreken bij deze twee prachtige wielerwedstrijden.

Klik hier voor meer informatie m.b.t. de grote prijs “Slagerij Rottiers”.

Klik hier voor meer informatie m.b.t. de “Hippodroom Classic”.