Info-avond “Erfrecht”: u bent van harte welkom

Op maandagavond 26 februari organiseert Open Vld Zemst een info-avond over de hervorming van het erfrecht gebracht door collega parlementslid Carina Van Cauter. Ook u bent van harte welkom. Meer informatie over de info-avond vindt u verder in dit artikel.

“Ons erfrecht dateert nog uit de tijd van Napoleon en is niet meer aangepast aan de hedendaagse noden, maatschappelijke evoluties en gezinssituaties.”

Tijdens haar uiteenzetting zal mevrouw Van Cauter het erfrecht toelichten: Wat gebeurt er bij het overlijden? Wie zijn de wettelijke erfgenamen? Welke zijn de mogelijkheden (opstellen testament, schenkingen,…) ?

Daarnaast zal er ook verder ingegaan worden op de hervormingen die op til zijn en de belangrijkste wijzigingen zullen verduidelijkt worden (o.a. erfovereenkomst, reservatair deel,…).

De info-avond zal plaatsvinden in “ D’ Oude school” (Damstraat 49, 1982 Weerde) en start om 19u30. De lezing is vrijblijvend en wordt gratis aangeboden. Moderator van de avond is onze lijsttrekker Luk Van Biesen!

Klik hier voor de uitnodiging.