Nieuwjaarsreceptie Open Vld Regio Vilvoorde kleurt Wemmel blauw

IMG_6042_2Naar jaarlijkse gewoonte hield Open Vld Regio Vilvoorde op 20 januari haar nieuwjaarsreceptie voor de (bestuurs) leden van alle gemeenten van Regio Vilvoorde. Zij werden verwelkomd door voorzitter Virginie De Klippel, die fier is op haar regio. “Onze regio heeft zich tijdens de verkiezingen enorm ingezet, maar werd hiervoor ook beloond door het mooie resultaat dat onze regio behaalde, namelijk vier parlementsleden (2 Federale en 2 Vlaamse) en een groeiende achterban. Ik wil daarom iedereen bedanken die zich het hele jaar heeft ingezet voor onze partij – zeker tijdens de verkiezingsperiode – want zonder jullie stonden we niet waar we nu staan.”

Minister van Volksgezondheid Maggie De Block was maar al te graag te gast in haar buurgemeente Wemmel. Ook zij verwees naar het goede resultaat dat Open Vld behaalde tijdens de verkiezingen vorig jaar. Open Vld staat steviger in haar schoenen en Maggie De Block hoopt dat ook de lokale afdelingen deze sterkere positie kunnen gebruiken bij hun politieke werkzaamheden.

Nieuwbakken parlementslid Tim Vandenput sprak namens de parlementairen de aanwezigen toe. Tim Vandenput: “Onze regio en lokale afdelingen kunnen rekenen op de steun van vier parlementsleden. Onze afdelingen mogen niet aarzelen om Gwenny De Vroe, Jo De Ro, Luk Van Biesen en mezelf te contacteren. We moeten de Dorpsstraat terug in het verlengde van de Wetstraat brengen. Informatie en behoeften moet zo in beide richtingen beter en rechtstreeks doorsijpelen. Samen werken we aan een blauwe toekomst”.