Uitnodiging: Ondernemersavond met Luk en Hans Bourlon

Op 10 mei organiseert Jong Vld Halle/Vilvoorde een ondernemingsavond met Hans Bourlon van Studio 100 als gastspreker. In het kader van 20 jaar Studio 100 worden 20 vragen gesteld aan Hans Bourlon. Ook Luk zal meer uitleg komen geven over de nieuwe maatregelen van de overheid om ondernemen te stimuleren alsook zal Luk de Tax-Shelter toelichten. Als laatste zal ook Ellen Lemaire van KBC Bolero meer uitleg geven over crowdfunding.

Als u interesse heeft in ondernemen bent u van harte welkom. Of u kent iemand die hier wel interesse voor heeft, nodig hen dan zeker uit. Iedereen die meer wil weten over deze onderwerpen of die graag wil kennismaken met Jong Vld is van harte welkom op 10 mei vanaf 19h30 in de voetbalkantine van Ternat. Al de overige informatie kunt u hieronder terugvinden.

Tot dan!

Bekijk hier de uitnodiging en al de nuttige informatie.

Klik hier om het evenement op facebook te bekijken en eventueel te delen.