Nieuw bestuur KSC Sprint onder leiding van Voorzitter Luk

dsc_0010Op zondag 6 november vierde de Koninklijke Wielervereniging KSC Sprint Wezembeek-Oppem haar 60ste verjaardag in het Gemeenschapscentrum De Kam.

Tijdens de voorafgaande algemene vergadering werd er een nieuw bestuur samengesteld. Hierbij werd Luk verkozen tot nieuwe voorzitter. Voor Luk is het een eer om een goed werkende wielervereniging te mogen voorzitten. Zo heeft KSC Sprint in het verleden al mooie koersen mogen en kunnen organiseren, waaronder afgelopen jaar nog een Beker van België.

“Wij hebben een goede traditie en uitstekende naam. Niet voor niets dat, op het palmares van onze koersen, de namen staan van: Jaspen Stuyven, Sean Debie, Jurgen Roelands, Sander Armee en Niels Van Laer. Wij moeten opnieuw toprenners vormen in de voetsporen van Eddy Merckx”, aldus een enthousiaste nieuwe voorzitter Luk Van Biesen.

Ook voor het komende wielerseizoen 2017 staan er maar liefst 2 Beker van België- elite zonder contract en U 23 wedstrijden op het programma! De nadruk ligt vooral op de jeugdkoersen!

Als kersverse voorzitter wil Luk ook alles op alles zetten om de wielerkoersen van KSC Sprint uit te breiden van Kraainem en Wezembeek-Oppem naar de omliggende gemeenten, waaronder Tervuren en Zaventem. Hiervoor kan hij rekenen op enkele enthousiaste bestuursleden van deze gemeenten. Aan het einde van dit bericht kunt u een overzicht terugvinden van het nieuwe bestuur.

Tot slot kan u voor 10 euro lid worden van KSC Sprint. Elke bijdrage of nieuw lid is zeer welkom voor het behouden van onze mooie wielerkoesen. Een bijdrage mag altijd gestort worden op:

Ondervoorzitters

  • Andre Vogels
  • Francois Van Laer

Secretaris

  • Thomas Geyns

Penningmeester

  • Giel Devits

Afgevaardigde bij de Belgische en Vlaamse wielerbond

  • Bruno Eulaerts (Gewezen burgemeester van Teruvren)

Overige wielercommissarissen

  • Patrick Blyaert
  • Willy van de Perren
  • Freddy Vandonck
  • Eddy Van den Driesche
  • Luc Schonkeren.

Klik hier voor de link naar de website van KSC Sprint.