KSC Sprint tekent voor drie interclubs

KSC Sprint uit Wezembeek-Oppem heeft grootse plannen voor dit wielerjaar. De club tekende in het verleden vaak voor het provincial kampioenschap bij de beloften en elite z/c. Nu gooien de organisatoren het over een andere boeg. Drie interclubs staan de komende maanden op het programma.

Bron: Het Laatste Nieuws

Louis Vogels verschaft namens de organisatie tekst en uitleg over de kalender van de vereniging. “Deze zomer organiseren we twee interclubs in voor beloften en elite zonder contract. Op 28 mei beginnen we ons wielerjaar in Wezembeek-Oppem. Eén maand later (23 juli) zijn we dan te gast in buurgemeente Kraainem. Zowel in Wezembeek-Oppem als in Kraainem werken we op vertrouwd terrein. Beide wedstrijden zullen meetellen voor de Beker van België.”

Dit jaar wil KSC Sprint zich ook richten op de juniors. Louis Vogels vervolgt. “Op 30 juli richten we een interclub voor juniors in. Dat is een nieuwigheid in de gemeente. Het belooft dus een drukke periode te worden. Voor onze nieuwe voorzitter Luc Van Biesenwordt het meteen een vuurdoop.”