Mossel- en Steakkermis KSC-Sprint terug van weg en hoe!

IMG_4949Afgelopen zaterdag konden wielerliefhebbers niet enkel genieten van het mooie weer voor een wielertocht, maar ook van heerlijke mosselen tijdens de Mossel- en steakkermis van KSC-Sprint.

Het was de eerste Mossel- en steakkermis van KSC-Sprint sinds enkele jaren, maar kon direct rekenen op heel wat bezoekers. Het nieuwe bestuur alsook tal van vrijwilligers mochten vorig weekend meer dan 350 mensen verwelkomen.

Voorzitter Luk Van Biesen blikt dan ook tevreden terug op dit weekend: “Vlamingen dragen de wielersport nog steeds een warm hart toe en dat hebben we afgelopen zaterdag mogen merken door het aantal mensen dat is komen eten. Het doet mij alsook het voltallige bestuur enorm veel plezier dat we zoveel mensen mochten ontvangen en we wensen hen op onze beurt te bedanken voor hun aanwezigheid en steun.”

Op het einde van de avond werd de tombola getrokken, met als hoofdprijs een BMX fiets, geschonken door MI LOW RIDERS uit Aarchot. De winnaar van deze hoofdprijs was Kelly Vanderperren uit Holsbeek. Zij mocht haar prijs in ontvangst nemen van voorzitter Luk Van Biesen.