Nog twee dagen tot 14/10 … geeft u hen ook uw stem?

Uw stem voor Jurgen op plaats 5!

Meer dan 32 jaar geleden stond ik voor de eerste keer op een kandidatenlijst in Kraainem. Vandaag zal ik voor de eerste keer de lijst trekken in Zemst. Een gedurfde lijst van zevenentwintig tinten blauw met elk een duidelijke boodschap én visie voor een beter en vooral anders besturen van onze gemeente. Eén van deze 27 kandidaten is mijn parlementair medewerker en Jong VLD voorzitter van Zemst: Jurgen Segers. Voor Jurgen is het de eerste keer dat hij op een kiezerslijst staat. Ik ken Jurgen als een integer persoon, die zich inzet voor anderen, en bijdraagt waar hij kan. Hij maakt beloftes ook waar en wil streven naar een mooie toekomst voor Zemst, met oog voor leefbaarheid, betaalbaarheid en zorgbehoeften voor jong en oud.

Daarom wil ik u vragen ons beiden een voorkeurstem te geven. Jurgen heeft deze van mij zeker al, hopelijk die van u ook?

 

Uw stem voor Sil Van Biesen op plaats 14 en Lore Van Biesen op plaats 6 voor het OCMW

Na 32 jaar gemeentepolitiek in Kraainem, waarvan 6 jaar Schepen, is het tijd om plaats te maken voor de volgende generatie. En wat voor één! Op de lijst van de burgemeester staan, voor Open Vld, twee enthousiaste vrouwen die van aanpakken weten. Beiden willen zich inzetten voor een veiliger en leefbaarder Kraainem. Sil Van Biesen van op plaats 14 voor de gemeente. Lore Van Biesen van op plaats 6 voor het OCMW! 

Beide verdienen uw voorkeurstem!

 

Tot slot duw ik, samen met Maggie De Block, van op plaats 19 de lijst van de Provincieraadsverkiezingen. Het zou mij enorm veel plezier doen mocht u ook mij een voorkeurstem geven.

Als u nog familie, vrienden of kennissen hebt in Zemst, Kraainem of andere gemeenten van het arrondissement Halle-Vilvoorde, mag u hen altijd een suggestie voor een voorkeurstem bezorgen.

Mvg,

Luk