Open Vld Zemst kiest nieuw bestuur

Na de gemeenteraadsverkiezingen van oktober 2018, welke een extra zetel opleverde voor Open Vld Zemst, konden de leden een nieuw bestuur en een nieuwe voorzitter kiezen. Die eer viel te beurt aan Yves Letot (47).

Bron: Het Nieuwsblad

Yves Letot, 47 jaar (eerste rij, de derde van links met blauwe pull) werd door de leden unaniem gekozen tot nieuwe voorzitter: “Het is met veel goesting dat ik het voorzitterschap opneem en samen met het nieuwe bestuur de blauwe lijn wil doorzetten in Zemst” aldus kersvers voorzitter Yves Letot. Verder bestaat het bestuur uit vertrouwde en nieuwe gezichten met een diverse mix van jongeren en ervaren Zemstenaren. Voor Open Vld Zemst zetelen Katia De Vreese en Luk Van Biesen in de gemeenteraad en is Stefaan Mergaerts lid van het Bijzonder Comité voor de Sociale Dienst (BCSD – OCMW).

Yves Letot is geboren in Elsene. ZIjn echtgenote is Greet De Grave, Directeur van Klara Festival sinds 2019. Het gezin heeft twee kinderen: Elias (9) en Arthur Letot (6 ½) in Basisschool de Tuimeling te Zemst. Van beroep is hij financieel Directeur. Hij is medeorganisator van de Nightlon, sportief evenement in Hofstade ten voordele van de Mucovereniging.