Nieuwjaarsreceptie Open Vld Kraainem/Wezembeek-Oppem begint met minuut stilte voor voormalig schepen Louis Hereng

IMG_6362_2Op zondag 25 januari hielden Open Vld Kraainem/Wezembeek-Oppem samen met de socio-culturele kring Librado hun jaarlijkse nieuwjaarsreceptie in De Kam te Wezembeek-Oppem. Alle inwoners van Kraainem en Wezembeek waren uitgenodigd om samen met hen het glas te heffen op het nieuwe jaar. Onder de talrijke genodigden waren ook leden van MR, cdH en OPEN.

De receptie werd voorafgegaan door één minuut stilte ter nagedachtenis van het overlijden van voormalig schepen Louis Hereng. “Hij was een zeer geliefd persoon en ook de inspirator voor de uitbouw van de lijst Open te Kraainem” aldus Luk Van Biesen.

Ook Minister van Volksgezondheid, Maggie De Block, nam het woord tijdens de nieuwjaarsreceptie. De Block verwees naar het mooie resultaat dat Open Vld behaald heeft en dat dit het resultaat was van de onophoudelijke inzet van de lokale afdelingen. Zonder deze inzet zou Open Vld niet staan waar ze nu staan.

Tenslotte mocht Maggie De Block enkele vrouwen in de bloemetjes zetten onder het motto “achter elke man staat een sterke vrouw”. Zo werd de echtgenote van Eric Coolens in de bloemetjes gezet, daar Open Vld Kraainem/Wezembeek-Oppem altijd beroep op Eric mag doen en dit nooit teveel gevraagd is. Hij werd daarom ook uitgeroepen als vrijwilliger van het jaar. Verder werden de echtgenoten van voorzitter Rudi Vandervorst en Patrick Blyaert in de bloemetjes gezet alsook de echtgenote van volksvertegenwoordiger Luk Van Biesen mocht een boeket ontvangen uit handen van Maggie De Block. “Echter willen wij ieder lid en elke kiezer bedanken voor de onophoudelijke steun die Open Vld van hen krijgt” aldus Patrick Blyaert – voorzitter van de socio-culturele vereniging Librado.