Activiteit van de maand: Nieuwjaarsreceptie Open Vld Kraainem/Wezembeek-Oppem begint met minuut stilte voor voormalig schepen Louis Hereng

IMG_6277Op zondag 25 januari hielden Open VLD Kraaiem/Wezembeek-Oppem samen met de socio-culturele kring Librado hun jaarlijkse nieuwjaarsreceptie in De Kam te Wezembeek-Oppem. Alle inwoners van Kraainem en Wezembeek-Oppem waren uitgenodigd om samen met hen het glas te heffen op het nieuwe jaar. Onder de talrijke genodigden waren ook leden van MR, cdH en OPEN.

De receptie werd voorafgegaan door één minuut stilte ter nagedachtenis van de onlangs overleden voormalig schepen Louis Hereng. Louis Hereng was een zeer geliefd persoon en ook de inspirator voor de uitbouw van de lijst OPEN te Kraainem.

Ook Minister van Volksgezondheid, Maggie De Block, nam het woord tijdens de nieuwjaarsreceptie. De Block verwees naar het mooie resultaat dat Open Vld behaald heeft en dat het resultaat was van de onophoudelijke inzet van de lokale afdelingen. Zonder deze inzet zou Open Vld niet staan waar ze nu staan.

Tenslotte mocht Maggie De Block enkele vrouwen in de bloemetjes zetten onder het motto “achter elke man staat een sterke vrouw”. Op die manier werd de echtgenote van Eric Coolens bedankt omdat Open VLD Kraainem/Wezembeek-Oppem altijd beroep mag doen op Eric en dit nooit teveel gevraagd is. Hij werd daarom ook uitgeroepen tot vrijwilliger van het jaar. Verder werden de echtgenoten van voorzitter Rudi Vandervorst en Patrick Blyaert in de bloemetjes gezet en ook de echtgenote van volksvertegenwoordiger Luk Van Biesen mocht een boeket ontvangen uit handen van Maggie De Block. Patrick Blyaert, voorzitter van de socio-culturele vereniging Librado, eindigde zijn speech met een bedanking voor elk lid van Open Vld en elke kiezer. Hij bedankte hen voor de onophoudelijke steun die Open Vld van hen krijgt.