Luk nodigt u uit in Zemst … en in Kraainem

JaarmarktZemst2012_31Sinds februari 2015 is Luk officieel woonachtig te Zemst, waardoor Luk zich nog meer wil engageren voor deze afdeling/gemeente. De afdeling kon reeds enkele jaren rekenen op zijn steun, zo heeft Luk het peterschap aanvaard van Jong Vld Zemst en organiseert hij al enkele jaren met Open Vld Zemst een hapje & tapje in de tuin van het voormalige klooster tijdens de jaarmarkt op Pinkstermaandag.

Zemst is een mooie, landelijke gemeente en samen met Open Vld Zemst wil Luk ervoor zorgen dat dit zo blijft. Dit is echter niet zo evident, wetende dat Zemst tussen twee steden ligt, namelijk Mechelen en Vilvoorde. Zemst leefbaar houden is de inzet.

Luk blijft ook actief in de lijst OPEN te Kraainem. Een Open lijst voor de Vlaamse gemeenschap te Kraainem, met de steun van Open Vld, N-VA, sp.a, CD&V en Groen.

Luk hoopt u te mogen ontmoeten op één van de volgende evenementen:

  • Praatcafé Jong Vld Zemst – zaterdag 23 mei vanaf 16h00 @ Kloosterstraat 2, 1980 Zemst (klik hier voor de uitnodiging)
  • Hapje & Tapje Open Vld Zemst – maandag 25 mei vanaf 7h00 @ Kloosterstraat 2, 1980 Zemst (klik hier voor de uitnodiging)
  • Eetfestijn OPEN – zaterdag 9 mei vanaf 11h30 @ Cammenland, Lijsterbessenbomenlaan 3, 1950 Kraainem (klik hier voor de uitnodiging)