Voor u Gelezen: Over “kraamkost” en dingen die er echt om doen

IMG_9195Traditiegetrouw betekent het begin van het nieuwe jaar vele nieuwjaarsrecepties in de afdelingen. We wensen elkaar het beste voor het nieuwe jaar en heffen samen het glas. Zo was Luk ook aanwezig tijdens de nieuwjaarsrecepties van het Liberaal Vlaams Verbond (LVV). Een samenvatting van de jaarwerking van het LVV was terug te vinden in het artikel “over ‘kraamkost’ en dingen die er echt om doen” gepubliceerd in Het Volksbelang – editie januari 2016. Maar ook op tal van lokale nieuwjaarsrecepties was Luk aanwezig.

Nieuwjaarsrecepties zijn voor vele afdelingen het moment om hun leden te bedanken voor het vertrouwen dat ze hebben in de partij alsook het moment om al eens verder te kijken naar het nieuwe jaar en wat er te verwachten valt. De tijd dat nieuwjaarswensen enkel maar in de maand januari mochten overgemaakt worden is al lang voorbij. Zo worden er steeds meer nieuwjaarsrecepties georganiseerd in de maand februari, maar deze krijgen dan een andere naam, zoals valentijnsdrink, voorjaarsreceptie, ed.

Voor Luk primeert nog altijd de inhoud van de toespraken die gegeven worden. Deze zijn enorm belangrijk en het moet er recht op zijn. Een goede toespraak moet een mix zijn van duidelijke standpunten en actiepunten, afgewisseld met af en toe een ludiek, maar ondersteunend verhaal of mediapunt.

Het schrijven van een goede toespraak is niet altijd makkelijk, maar hoe meer toespraken je beluisterd, hoe makkelijker het wordt. De toespraak van het LVV, waarvan je hieronder in het artikel een samenvatting kan terugvinden, is een mooi voorbeeld van een goed opgestelde speech.

Trouwens wat weerhoud jullie om lid te worden van het Liberaal Vlaams Verbond.

Sluit aan en verdedig mee de liberale waarden.

Klik hier voor het volledige artikel.

Andere edities van het Volksbelang kunt u hier terugvinden.