Geslaagde editie Hapje & Tapje

foto HLN

Tijdens het afgelopen Pinksterweekend was het weer over de koppen lopen tijdens de jaarlijkse Sinksenjaarmarkt te Zemst. Ook in de tuin van Luk bleef er geen stoel meer vrij voor een lekkere verfrissing en versnapering.

Het begint een traditie te worden dat de mensen na hun wandeling op de markt, afzakken naar de tuin van Luk voor een lekker glaasje cava met oesters of het heerlijke streekproduct pensen met appelmoes. Ook onze barista kende dit jaar weer een enorm succes! Wil je zelf graag eens genieten in de tuin van Luk, noteer dan alvast Pinkstermaandag volgend jaar in je agenda. We verwachten je!

Tot slot wil Luk iedereen nog bedanken die even dag is komen zeggen en zo ook Open Vld Zemst een hart onder de riem kwam steken.

Klik hier voor enkele sfeerbeelden van het evenement.