KSC SPRINT: Trofee Luk Van Biesen

DSCN3309

Op 29 mei 2016 organiseert de Koninklijke Sportclub Sprint de wielerwedstrijd “Trofee Luk Van Biesen”. Wezembeek-Oppem wordt voor één dag ingenomen door wielerliefhebbers. Luk nodigt u graag uit om ook een kijkje te komen nemen en mee te genieten van de spanning.

Het parcours bestaat uit 11,67 km dat de renners in totaal 12 keer zullen afleggen met een totale afstand van 140 km. Op het einde zal Luk de grote trofee Van Biesen uitreiken aan de winnaar. U bent van harte welkom in het centrum van Wezembeek-Oppem vanaf 11h00. Het vertrek wordt voorzien om 14h00.

Tijdens de sporthalactiviteiten van de gemeente Wezembeek-Oppem afgelopen weekend, overhandigde de schepen van sport de trofee voor sportverdienste 2016 aan KSC-Sprint. Dhr. Vogels, dhr. Van Laer en Luk namen de cheque die gekoppeld is aan deze trofee in ontvangst. De andere sportverenigingen die in de bloemen werden gezet waren alle Vlaamse verenigingen: Fit en Gezond (recreatie), zaalvoetbalclub UTAX en de vrouwelijke zaalvoetbalclub Kick Off Girls. Oprecht proficiat aan al deze verenigingen.

Klik hier voor meer informatie