Boekvoorstelling “Het grote pensioenbedrog”

img_3080

Begin oktober had Luk het genoegen om samen met Kamervoorzitter, Siegfried Bracke, de schrijvers van het boek “Het grote pensioenbedrog” te mogen ontvangen in De Kamer, voor hun boekvoorstelling.

 

 

Het boek werd geschreven door Jef Vuchelen, professor emeritus economie aan de VUB waar ook Luk nog les van kreeg en door Mark Scholliers. Volgens hen is er dringend nood aan een echte, grondige hervorming van de financiering van het wettelijk pensioen, willen we dat iedereen nog kan genieten van een pensioen.img_3032

Tijdens de boekvoorstelling hebben ze reeds een tipje van de sluier opgelicht, met hun mogelijke oplossing voor de financiering van het wettelijk pensioen. Het boek staat ook vol met leuke, maar duidelijke quotes, waaronder “Denkt u aan uw pensioen, of hebt u daar geen geld voor”?

Zelf hopen ze dat dit het laatste boek is dat ze schrijven over de pensioenen in België. Dit zou voor hen betekenen dat er eindelijk een oplossing zou zijn.

Het boek is te verkrijgen in de boekhandels.

Veel leesplezier gewenst.

Klik hier voor een van de vele krantenartikelen die verschenen zijn n.a.v. de boekvoorstelling.