Allen welkom op de Wielerkoers “Trofee Luk Van Biesen”

A3.inddOp 28 mei zal de eerste wielerkoers van KSC-Sprint van dit jaar plaatsvinden. Nieuw dit jaar is het wielerdorp “Baar Mobiel” dat u zal voorzien van de nodige natjes en droogjes.

U bent van harte welkom voor deze wielerkoers op zondag 28 mei aan het gemeentehuis van Wezembeek-Oppem, waar tevens de start en aankomst zal zijn. Om 14u zal het startschot van deze wielerwedstrijd gegeven worden door Luk.

Maar reeds vanaf 12 uur kunt u terecht in ons wielerdorp om te genieten van een gezellige portie ambiance vergezeld door een lekkere portie stoofvlees of een sappige hamburger en frietjes. Ook de nodige Vlaamse bieren en sportdranken zullen voorzien worden.

Kortom, een dagje met de familie smullen en genieten van de koers van start tot finish.

Klik hier voor de affiche.