Boekvoorstelling: 30e editie van de belastinggids

FullSizeRenderDe 30e editie van de belastinggids zal volgende week dinsdag, 6 juni, voorgesteld worden tijdens een uiteenzetting in het Federaal Parlement. Luk hoopt ook u van harte te mogen verwelkomen volgende week.

Omdat een 30e verjaardag niet zomaar kan voorbijgaan, wordt de 30e editie van de belastinggids voorgesteld tijdens een uiteenzetting, georganiseerd door Uitgeverij Peclkmans, Ergo Insurance en in samenspraak met Luk. Tijdens deze uiteenzetting zal er een “reis” over de belastinggidsen heen gemaakt worden en krijgt u ook de mogelijkheid om eens te bladeren in vroegere edities van de belastinggids tijdens een tenoontstelling diezelfde avond.

Praktische info:

  • Wanneer: dinsdag 6 juni 2017
  • Uur: 17u00
  • Locatie: Federaal Parlement – ingang Leuvenseweg 13, 1000 Brussel

Klik hier voor de uitnodiging in het Nederlands.

Klik hier voor de uitnodiging in het Frans.