Drie dagen, twee Open Vld activiteiten in Zemst. Allen daarheen!

13221723_10206440655870468_4934897652301327998_n kopieHet Pinksterweekend staat bijna voor de deur en ditmaal hoef je niet ver te gaan om iets leuks te doen! Dus als je nog geen plannen hebt, lees zeker verder, want Open Vld Zemst en Jong VLD Zemst organiseren zowel een leuke, ouderwetse Kaartavond als een Hapje & Tapje!!

Zaterdag 3 juni is iedereen welkom voor een gezellige ouderwetse kaartavond georganiseerd door Jong VLD Zemst. Deze kaartavond is er voor iedereen, jong en oud! En laat ons als jongeren deze mooie traditie verder zetten en er samen met vrienden een gezellige avond van maken! Wij voorzien de kaarten, het overheerlijke frisse bier en de nodige hapjes. Er is trouwens een prijs per tafel te winnen, geschonken door volksvertegenwoordiger Luk Van Biesen!

Het zou ons enorm plezier doen mocht u, met enkele mensen van uw vereniging, zich inschrijven voor deze leuke en ontspannende avond. Hoe meer ploegen, hoe meer fun!

Meer informatie vindt u terug in de bijgevoegde uitnodiging.

Pinkstermaandag (5 juni) is traditiegetrouw jaarmarkt te Zemst! Ook Open Vld Zemst en Jong VLD Zemst zijn weer van de partij! Voor de vroege vogels of net na het eten zal onze barista man de overheerlijke koffies voorzien. Van een latte macchiato tot een cappuccino, niets is teveel voor onze barista! Voor de iets grotere honger serveren wij zeeverse oesters met een glaasje cava of pensen met appelmoes!

Voor iedereen is er trouwens nog een leuk cadeautje voorzien!

Meer informatie kunt u hier terugvinden.

Tot in het Pinksterweekend!