Bijzondere bezoeker in De Kamer en in Zemst: Louis de Pelsmaeker en Alain Dierckx

Het Federaal Parlement kan dagelijks rekenen op veel bezoekers. Zo ook Luk die eerder het bezoek kreeg van een bijzondere man: Louis de Pelsmaeker. In Zemst bezocht Luk de schrijver Alain Dierckx.

In De Kamer kreeg Luk het bezoek van BRT-legende en sportjournalist Louis de Pelsmaeker. Leeftijdgenoten van Luk en ouderen zullen de stem van Louis nog steeds herkennen uit de duizenden. Louis is nog altijd actief in o.a. de Paardensport. De fiscale en juridische behandeling van kansspelen, de specifieke problemen rond het statuut van de menners, het beheren van renstallen en de moeilijke situatie van de hippodromen kwamen aan bod. Bedankt Louis voor jouw komst.

In Zemst heeft Luk een bezoekje gebracht aan dorpsgenoot en schrijver Alain Dierckx. Hij is de schrijver van twee misdaadromans: Dubbel bedrog en Het Huis aan de Zenne. Zeer mooie en ontspannende lectuur voor een koude winteravond . Een echte aanrader. Je kan de boeken bekomen via Alain Dierckx zelf.